Å reise i Pakistan er en virkelig unik opplevelse, det kan være opplysende, frustrerende, livsforandrende og ofte overraskende. Pakistan er det ultimate reisemålet, og hvis du er en fan av ekte eventyr, er det på tide å reise til Pakistan!

Snøleoparden er Pakistans nasjonale arvedyr, med noen få hundre av disse sjeldne skjønnhetene som streifer rundt Karakoram-fjellene. Reise i Pakistan er like sjelden, men vi kan ta deg med på reiser som, som snøleoparden, vil overraske og få hjertet til å hoppe. Ikke med frykt, som mange antar, men med glede når du opplever dens naturlige og kulturelle storhet.

Pakistan er stedet å besøke for fjell- og naturelskere, mangfoldige og rike kulturutforskere, kulinariske eksperter og historie- og kulturarvsmenn. Det være seg på fjellturer innhyllet av 7000 m topper, på de gamle stiene til Silkeveien, i alpine beiter med tradisjonelle landsbyer der aprikosavlere tørker frukten, eller tradisjonelt kledde kalash-folk samler geiteflokkene sine. Eller oppleve verdens topp- og fjellkjeder og lytte til brølende Indus-elv eller oppdage eldgamle sivilisasjoner i Mohenjo-Daro, Harappa og Taxila .. Pakistan er et reisemål for en livsopplevelse.

Pakistan er ikke et fattigdomsrammet, tredje verdensfylke. Turismen blomstrer fra det siste tiåret. Veitilgangen er uten sidestykke, slik at toppøvelse kan være, heldigvis, åpen for alle. Vakre boutiquehoteller, topp service og toppmuseer forbløffer og gleder alle som besøker dette landet med gjestfrihet.

Pakistan har så mye å tilby som kan oppfylle en sann reisende drøm. Vi kan ta deg til den klassiske kretsen gjennom nordlige fjell som tårner over 7000 meter, alpine beiter nesten blottet for mennesker og avsidesliggende fjelldaler bebodd av Kalash-folket, som har en annen religion, språk og kultur enn resten av Pakistan. Du vil også følge i fotsporene til gamle reisende langs Karakoram Highway (KKH), eller den pakistanske delen av Silk Road som forbinder Kashgar i Kina med Islamabad. Alle turiststier fører også til den kulturelle hovedstaden i Lahore, hvor du stiger ned fra fjellene til en verden der Mughal-prakten er smeltet sammen med moderne metropol.

Imidlertid er det de som, i likhet med snøleoparden, slår frykt i Pakistan. Men heldigvis går tidevannet. Pakistanere verdsetter ikke bare landet sitt, men verdsetter virkelig besøkende, og med kombinasjonen av økt sikkerhet og en befolkning som avviser sekterisme, endrer turisme her barmhjertig flekker.

Selv om vi vet at du allerede er spent på å besøke Pakistan, er det noen av opplevelsene som deles av andre utenlandske reisende !!!!

Need flexibility or a wish list to fulfill!

Contact us today with your requirements and we will customize the perfect tour for your needs

KASSER NEDRE VIDEOER OG SE HVA ANDRE TURISTER MÅ DELE OM OPPLEVELSEN VED Å BESØKE PAKISTAN!

Så hva venter du på, la oss hjelpe deg med å oppleve destinasjonen glede, spenning og eventyr, kontakt oss i dag for en tilpasset reiseplan og lag minner om en levetid ...