Skardu har en egen karakter og har en veldig interessant natur. Å være det største distriktet i det nordlige området, tiltrekker Skardu reisende gjennom sine fantastiske funksjoner.

Indus blir bred og fremdeles her. Byen er omgitt av tørre, tøffe fjell og sanddyner. Ligger i en avstand på 32 km fra Skardu, er Deosai en av de høyeste platåene i verden som ligger på 4100m og er spredt over 3000sq.km. Det spektakulære landskapet som Deosai tilbyr fra midten av juni til midten av september, blir fremhevet av noen 342 arter av vegetasjon.

Legenden om Shangri-La lever i Skardu, som ligger bare 35 minutter fra Skardu. Anlegget er bygget på en vakker innsjø og er omgitt av det mest spektakulære landskapet. Man kan tilbringe en natt eller en dag, ta en båttur eller dra på det legendariske stedet som gir mulighet for alle å nyte det beste i Skardu.

Midt i ruvende snøkledde topper med høyder i varierende form fra 1000 til 8000 meter, snakker den pittoreske og panoramiske Skardu volumer om sin enestående skjønnhet. Av de 14 høyeste toppene i verden (over 8.000 meter høye) finnes 4 mektige topper i Baltistans Karakoram Range. Disse mektige verger inkluderer K.2 / Mount Godowin Austin (8611m verdens nest høyeste), Gashabrum-I (8.068m), Broad Peak (8.047m) og Gashebrum-II (8.035m).

For klatrere og eventyr er det en drøm som går i oppfyllelse da alle de store utfordringene finnes på toppen av verden. For Trekking gir Skardu-regionen de mest naturskjønne og lengste turene i verden. Det gir en unik mulighet til å komme nær de lengste breene utenfor Polar-regionen, Siachan (72 km), Biafo (60 km), Baltoro (60 km) og Batura (64 km). Å gå i frisk luft om dagen og ligge under stjernene kl. natt gjør trekking i Skardu til en uforglemmelig opplevelse.

Det er så mye mer å utforske og oppleve i Skardu, så hva venter du på, la oss gå!

Need flexibility or a wish list to fulfill!

Contact us today with your requirements and we will customize the perfect tour for your needs

Popular Destinations

Skardu-dalen er hjemsted for noen av de mest ekstra vanlige opplevelsesdestinasjonene. Fra ren sightseeing til sporing av K-2-basecampene, tilbyr denne dalen masse muligheter for de reisende. Det spektakulære landskapet på Deosai-slettene i høyden på 4100 meter kan tryllebinde enhver reisende.

Her er noen av de berømte destinasjonene. Ta gjerne kontakt med oss ​​og tilpasse en tur basert på dine egne preferanser og interesseområder.

Deosai National Park

K2 Base Camp

Shangri-la & Kachura Lakes

900 AD Manthal Buddha Rocks

Khaplu Palace

Shigar Valley

Feature Tours