Rawalakot er hovedstaden i Poonch-distriktet i Azad Kashmir. Det er i en tallerkenformet dal i høyde 1615 meter (5300 fot), og 105 km fra Muzaffarabad. Rawlakot er en kombinasjon av livlige grønne daler som tvinger deg til aldri å slå øynene dine når du først ser det. Det er et sted med vannveier, store innsjøer og et dyrelivseventyr å oppleve. Denne delen av nasjonen er kjent for sine overdådige grønne daler, kraftige vannveier, herlige innsjøer og forbløffende utemmet liv.

Sommersesongen favoriserer å utfolde den imponerende skjønnheten til Rawalakot. Når du kommer deg rundt i dette området, må du besøke de berømte turistattraksjonene Tatta Pani, Banjosa-innsjøen, Sudhangali og Toli Pir som ligger her. Tattapani, er det eneste stedet i verden hvor 110 grader celsius rent varmt vann kommer fra jorden.

Fasilitetene for turistene har blitt gitt i massevis fra de siste mange årene. Turismen i dalen er en gigantisk innsats for å fremmes av regjeringen og innbyggerne i dalen. Distriktet inneholder høye fjell med flekker av slette områder langt og bredt. De geografiske egenskapene forbedrer den naturlige skjønnheten i dalen.

Need flexibility or a wish list to fulfill!

Contact us today with your requirements and we will customize the perfect tour for your needs

POPULÆRE DESTINASJONER

Rawlakot

Banjosa

Tatapani

Tolipeer

Bagh

Feature Tours