Kaghan Valley ligger langs de fjellbredden av elven Kunhar, og er en kronjuvel av Pakistans daler. Denne 160 kilometer lange dalen er de mest populære destinasjonsstedene for både lokalbefolkningen og utlendinger for sin fantastiske skjønnhet, furuskog, alpine enger, krystallklare innsjøer og kule fjellstrømmer. Kunhar-elven som går over dalen med isbreen, er kjent for sin ørretfisk over hele Pakistan.

Kaghan-dalen ligger rundt 250 kilometer fra hovedstaden Islamabad i den nordlige KPK-provinsen. Tilgjengelig hele året via asfaltert metallvei, vil turen til Kaghan Valley passere gjennom vakre byer som Taxila, Abbottabad, Mansehra og Balakot.

På bakgrunn er denne dalen koblet til Gilgit-dalen via Babusar Top-pass, et fantastisk reisepass som snurrer seg rundt de fjellrike toppene i Himalaya og kobles til den mektige Karakorum Highway nær Chillas. Dette passet gjør det mulig for turister å besøke både Kaghan- og Gilgit / Hunza-dalen på samme tur. Neelem Valley i Kashmir går også parallelt med Kaghan Valley og kan nås via en lenkevei fra Sharda i Neelem Valley.

Denne dalen er vert for noen av de mest fascinerende innsjøene og destinasjonene som Saiful Maluk National Park, Shogran, Naran, Siri Paye, Lulusar-Dudipatsar National Park, BabuSar Top for å nevne noen .. Med sine frodige grønne fjell, daler, innsjøer, vannfall, bekker og isbreer, er denne dalen et uberørt paradis for turisten.

Å besøke denne dalen er en engang i livet og en dypt tilfredsstillende opplevelse som kan bringe deg nærmere naturens fantastiske skjønnheter. Med sine imøtekommende og vennlige lokalbefolkningen og innbydende verter fortjener dette stedet absolutt et sted i bøttelisten din.

Det er så mye mer å utforske og oppleve i Kaghan Valley, så hva venter du på, la oss starte reisen !!!
Kontakt Voyage Planners i dag, så kan vi tilpasse turpakken din slik at den passer best til din reisesmak!

Need flexibility or a wish list to fulfill!

Contact us today with your requirements and we will customize the perfect tour for your needs

Popular Destinations

Kaghan & Naran-dalen er hjemmet til mange fantastiske turistmål med fortryllende geografi, kultur og klima. Her er noen av de berømte destinasjonene, ta gjerne kontakt med oss ​​og tilpasse en tur basert på dine egne preferanser og interesseområder.

Shogran

Siri Paye

Kaghan

Naran

Saif ul Malook Lake

Lulusar Lake

Feature Tours