Ligger ved sammenløpet av Jhelum og Neelum-elvene Muzaffarabad, hovedstaden i staten Azad Jammu og Kashmir. Det ligger 138 km fra Rawalpindi og 79 km fra Abbottabad. Omgitt av høye fjell, ser det ut som en bymur. Det er den administrative hovedstaden i Azad Kashmir.

Muzaffarabad er hjemmet til tre hovedelver som strømmer gjennom Kashmir, Neelum, Jehlum og Kunhar. Neelum elv smelter sammen med elven Jhelum ved Domail. Domail, sammenløpet av to mektige elver, presenterer en veldig fascinerende scene av ungdommelig omfavnelse. Dette hjertevarslende skuespillet er mest beroligende for øyet. Senere, få mil nedover veien, blir elven Kunhar med i Jehlum-elven, og de strømmer tusenvis av miles for å møte det mektige arabiske havet.

Bortsett fra sin egen historie og rikelig naturlige skjønnhet, er Muzaffarabad nær mange naturskjønne steder som kan nås via metallvei for en perfekt dagstur.

Øst for byen ligger en vei som klatrer over byen, hvorfra man kan kjøre opp til Pir Chinasi på 2900 meter med fantastisk utsikt over Jhelum-dalen og de høyere fjellene over Neelum i nord. Fra den vestlige inngangen til byen ved Lohar Gali, kan du gå langs åsen med utsikt over elvene Jhelum og Kunhar for en vakker og fantastisk oversikt over byen. Noen få km unna ligger ‘Makra-fjellet’ 3.890 meter som er synlig fra Muzaffarabad og fortsetter videre til Shogran i Kaghan-dalen.

Med rikelig losji og kulinariske fasiliteter er Muzaffarabad den perfekte inngangsporten til himmelen på jorden ..

Need flexibility or a wish list to fulfill!

Contact us today with your requirements and we will customize the perfect tour for your needs

POPULÆRE DESTINASJONER

Muzaffarabad City

Pir Chanasi

Shaheed Gali

Makra Mountain

Lohar Gali

Feature Tours