Murree, på 2240 meter (7400 fot), er en by fra kolonitiden som ligger på Pir Panjal Range i Murree Tehsil. Med bare en times kjøretur nordøst for Islamabad, gjør Murrees kalde furuskog og storslåtte fjellandskap det til et førstevalg for en dags utflukt fra hovedstaden.

Murree er mest elsket og lagt merke til for sine hyggelige somre, snødekte vintre og de forskjellige lokale sesongbaserte delikatessene. På grunn av sin nærhet til Islamabad, er det en av de mest populære destinasjonene for ferier og besøk. Murree var også sommerhovedstaden til den britiske tiden i Punjab-provinsen.

Murree er nydelig hele året. På grunn av den høye høyden er det kjølig om sommeren, selv kaldt om kvelden, og regn er vanlig. Om vinteren er snøen stablet høyt langs gatene.

Murree sprer seg langs toppen av en ås i omtrent fem kilometer. I den nordøstlige enden ligger Kashmir Point, med utsikt over Jhelum-elven inn i Azad Kashmir. I den sørvestlige enden ligger Pindi Point, og ser tilbake mot Rawalpindi og Islamabad. Mellom de to går The Mall, i sentrum som er hovedbutikkområdet, hvor folk flest samles.

Bhurban er en ferieby åtte kilometer fra Murree på veien som fører nord-øst til Kohala og Jhelum-dalen. Bhurban er kjent for sin frodige grønne golfbane og fantastiske Pearl Continental Resort som ligger på toppen av et panoramafjell med utsikt mot Kashmir Valley.

Galli’s er en rekke bakkesteder langs åsen mellom Murree og Abbottabad, på Karakoram Highway. Den kanskje mest etterspurte er den vakre Nathiagali, som ligger 2501 meter høy og omtrent 32 km fra Murree.

Nathiagali er en fortryllet helligdom i de majestetiske Pir Panjal-fjellene, borte fra overfylte Muree-åser med veltalenheten av frisk kald bris og snødekte fjell. Andre kjente Galli’s i området inkluderer Dungagali, Khairagali, Changlagali og Patriata med fantastisk naturlig skjønnhet og avstivende luft i de omkringliggende fjellene så rene som friske

kildevann..

Muree og Galliyat er de mest utviklede turistmålene med tilgang hele året, femstjernershoteller, lokalt kjøkken, golfbaner og mange turistattraksjoner, inkludert stolheiser og naturskjønne utsiktspunkter. Et besøk til Muree er et must for enhver besøkende som kommer til Islamabad og Pakistan. Kontakt Voyage Planners i dag, og wecan kan tilpasse turpakken din slik at den passer best til dine reisebehov!

Need flexibility or a wish list to fulfill!

Contact us today with your requirements and we will customize the perfect tour for your needs

Popular Destinations

Murree og Galliat er kjent for sin ensomhet og ro og gir en unik mulighet til å observere flora, fauna og de sjeldne fugleartene og vegetasjonen som finnes i dette området.

Her er noen av de berømte destinasjonene i området, ta gjerne kontakt med oss ​​og tilpasse en tur basert på dine egne preferanser og interessegrupper.

Bhurban

Patriata

Nathiagali

Dungagali

Changlaa Top

Ayubia

Feature Tours