Lahore er hovedstaden i den pakistanske provinsen Punjab. Det er den nest mest folkerike byen i Pakistan etter Karachi. Byen ligger i den nordøstlige enden av Punjab-provinsen i Pakistan, nær grensen til den indiske staten Punjab. Lahore er rangert som en beta-verdensby, og er en av Pakistans rikeste byer med et estimert BNP på $ 58,14 milliarder dollar (PPP) fra og med 2014.Lahore er det historiske kulturelle sentrum av Punjab-regionen og er den største Punjabi-byen i verden. .

Lahore er en av Pakistans mest liberale og kosmopolitiske byer. Det utøver en sterk kulturell innflytelse over Pakistan. Lahore er et stort senter for Pakistans forlagsindustri, og er fortsatt det fremste senteret for Pakistans litterære og utdanningsscene. Befolkningen i Lahore er 11,13 millioner. Lahore har et fem-sesongs halvtørre klima. Den varmeste måneden er juni, der gjennomsnittlige høyder rutinemessig overstiger 40 ° C (104,0 ° F). Den våteste måneden er juli, med kraftige nedbørsmengder og tordenvær om kvelden med mulighet for skybrudd. Den kuleste måneden er januar med tett tåke. Uansett hva sesongen er, vil Lahore ha en mengde aktiviteter og steder å besøke som passer ditt humør og budsjett.

Lahore er historisk et viktig sted i det sørasiatiske subkontinentet. Berømte bygninger laget her i løpet av Mughal Empire inkluderer Badshahi-moskeen, Lahore Fort og Shalimar Gardens. Det var hovedstaden i Sikh-imperiet på begynnelsen av 1800-tallet. Mange av byens gamle gjenstander og historiske skatter gjennom tidene, kan sees på det berømte Lahore Museum bygget senere på 1800-tallet under britisk indisk styre.

Som vanlige folk sier “Du er ikke født, hvis du ikke har sett Lahore”, er Lahore populær for sitt utvalg av turistaktiviteter og fantastiske livlige liv. Fra å se uvurderlige gjenstander til historiske steder, shopping populære steder til en rekke restauranter, alternativene er uendelige for besøkende til Lahore.

Need flexibility or a wish list to fulfill!

Contact us today with your requirements and we will customize the perfect tour for your needs

Featured Kashmir Tours

Lahore er kjent for sitt pulserende liv, fargerike kultur og fantastiske historiske arkitektur som gir en unik mulighet til å observere historien og arkitekturen til denne store nasjonen.

Her er noen av de berømte Mughal Era-destinasjonene i Lahore, er du velkommen til å kontakte oss og tilpasse en tur basert på dine egne preferanser og områder
av interesse.

Badshahi Mosque

Shalimar Bagh

Minar-E-Pakistan

Lahore Fort

Shrine Of Ganj Bakhsh Hajveri

Bagh-E- Jinnah

Lahore Wagah Border

Lahore Museum

Anarkali Bazaar & Liberty

Feature Tours