KUMRAT VALLEY – DIR KPK

Naturen har nøkkelen til vår estetiske, intellektuelle, kognitive og til og med vår åndelige tilfredshet E.O Wilson.
Ved å ta dette berømte ordtaket kan man beundre sjarmen til naturlig skjønnhet overalt. Pakistan er et av de mest velsignede landene i verden hvor man finner mektige fjell, ørkener, frodige grønne enger, foss, bekk, snødekte fjell og bekker samtidig.
Kumrat Valley er den mest naturskjønne sanne perlen av naturen; ord kan ikke virkelig beskrive den fantastiske skjønnheten i dette området, dets strømmende bekker og fantastiske fjell. Kumrat-dalen er en dal i Upper Dir-distriktet, Khyber Pakhtunkhwa-provinsen.

Book Kumrat Valley Tour Now! Need flexibility or a wish list to fulfill!

Contact us today with your requirements and we will customize the perfect Kumrat Valley tour for your needs

Kumrat Valley er dekket med grønne beiter; Snøkledde fjell, elven Panjkora, Katora-sjøen, tåkehauger og skoger er attraksjoner i regionen, som fungerer som habitater for en rekke flora og fauna.

Kumrat-dalen ligger i Upper Dir-distriktet, Khyber Pakhtunkhwa Pakistan, nesten 400 km, 9 timers kjøretur fra Pakistan. Rett overfor Gabral et Swat Kohistan-område. Dalen gjenoppstår nå som en annen av Pakistans turiststeder.

Det er en av de naturskjønne dalene i KPK, og et pittoresk sted for reisende. Hver sommersesong besøker tusenvis av turister fra forskjellige områder i landet Kumrat-dalen og nyter det grønne og det kjølige været.
Klimaet er hyggelig om sommeren som 20C, men veldig kaldt om vinteren på grunn av kraftig snøfall rundt 3 til 11 fot og temperaturen faller nesten -4 til -10 C. Den beste tiden å besøke stedet er om våren og sommeren.
Kumrat Valley, uten tvil det faktum at det er en vakker og uutforsket dal i Upper Dir, Pakistan.

Kumrat Valley Famous Places

Det er en av de vakreste dalene i Pakistan. Antall turister som besøker Kumrat Valley hvert år øker gradvis. Imidlertid er det fortsatt ikke et vanlig turistmål.

Where to stay in Kumrat Valley: Hotels & Camps

Det er rikelig med teltleirer i dalen i løpet av sesongen, og generelt tilbyr lignende fasiliteter til lignende priser. I slutten av september (utenfor sesongen) kan teltleirene fortsatt stå. Siden området ikke er avansert, er hotell i normal kategori Hoteller med rimelige priser og tilstand.

map

Rent a Car Booking

Book your rent a car for perfect swat valley tour with us. Now you can reserve and make payments for your rent a car online as per your convenience.