Selve navnet Kashmir fremkaller bilder av uovertruffen naturskjønnhet – snødekte fjell, fascinerende daler, romantiske innsjøer, arresterende elver, fargerike blomster og fortryllende landskap med den mektige Himalaya som bakgrunn. Æren for den internasjonale berømmelsen av dette himmelske reisemålet til sine overveldende turistattraksjoner, som aldri unnlater å la turister stave bundet. Jammu og Kashmir kalles med rette ”himmelen på jorden”. Hvis du ikke har sett Jammu og Kashmir, har du ikke sett paradiset på jorden.

For en strålende reise, gå inn i det majestetiske landet Jammu og Kashmir og unne sansene dine en herlig opplevelse – en opplevelse som vil forbli etset i hjertet ditt for alltid. Utvilsomt har Gud liberalt skjenket Jammu og Kashmir med ren skjønnhet!

Azad Kashmir er hjemmet til mange fantastiske turistmål med slående trekkvariasjoner i geografi, kultur og klima. Noen av de største turistattraksjonene inkluderer:

Need flexibility or a wish list to fulfill!

Contact us today with your requirements and we will customize the perfect tour for your needs

Featured Kashmir Valleys

Klikk for å lære mer om fantastiske Kashmir-daler, populære destinasjoner og turer

neelum
neelum
jehlum
banjosa
mzd

Våre mest populære Kashmir-turer

Følgende er noen av våre beste turer i Kashmir Valley

BESTILL DINE LEIEBILER ONLINE

du kan bestille leiebiler online fra de viktigste stedene og nyte Neelem Valley, Jehlum Valley, Muzaffarabad Valley og Rawlakot Pearl Valley etter din egen tidsplan

SEARCH & BOOK PERFECT HOTELS ACROSS PAKISTAN

Now you can find the Best & Cheap Deals on hotels across Pakistan with our Online booking engine.

Book Your Perfect Hotel Stay