Karachi, den største byen i Pakistan og den 5. største byen i verden, ligger ved Det arabiske hav nær Indus River delta. Hovedstaden i Sind-provinsen, det er Pakistans viktigste havne- og industrisenter, et transport-, kommersielt og finansielt knutepunkt og et militært hovedkvarter. Det har et stort bilmonteringsanlegg, et oljeraffineri, en stålfabrikk, skipsbygging, jernbaneverker, jute- og tekstilfabrikker, trykk- og forlagsanlegg, media- og underholdningsindustri, matforedlingsanlegg og kjemiske og tekniske arbeider.

Karachi flyplass er en av de travleste i Asia. Karachi har et universitet og andre utdanningsinstitusjoner; nasjonalmuseet, med en fin arkeologisk samling; og graven til Muhammad Ali Jinnah, grunnlegger av Pakistan.

Karachi er en by med strender, ugudelige mengder biryani, chai-avhengige og den uendelige bryllupssesongen. Karachi’s Architecture er en fantastisk blanding av gammelt og nytt. Turister har den fascinerende muligheten til å utforske Mohatta Palace – den praktfulle bygningen som er konstruert for å redde en kjærlig kone fra å dø før sin tid. Veggene i palasset ekko lydene av kjærlighet, liv og tap. For ikke å nevne Frere Hall – en gratis bygning som dateres tilbake til samme periode, men som nå fungerer som et museum og fotograferingssted, og holder fort til mange kunstutstillinger året rundt.

Karachi er kjent som Pakistans lysby, det er en by som aldri sover. Gå ut klokken 3 i hjertet av byen med et ønske om litt varm Nihari og litt chai, og du vil finne restauranter langs veikanten og klare til å servere. Denne storbybyen ved kysten har en heterogen kultur, distinkt energi og god mat – bare noen av de mange grunnene til at du bør besøke den hvis du kommer til Pakistan

Need flexibility or a wish list to fulfill!

Contact us today with your requirements and we will customize the perfect tour for your needs

Popular Destination

Karachi er kjent for sin urbane livsstil, fargerike kultur og fantastiske historiske arkitektur som gir en unik mulighet til å observere fremdriften i dette landet.

Her er noen av de berømte destinasjonene i Karachi, kan du gjerne kontakte oss og tilpasse en tur basert på dine egne preferanser og områder av
renter.

Clifton Beach

Sandspit Beach

Mohatta Palace Museum

Charna Island

Mazar E Quaid

National Museum Of Pakistan

Hawkes Bay

FEATURE Tours