Hovedstaden i Pakistan, Islamabad, ligger nordvest i landet. Dette området har vært viktig i historien for å være en del av veikrysset mellom Rawalpindi og North West Frontier Province. Byen ble bygget i 1960 for å erstatte Karachi som den pakistanske hovedstaden, som den har vært siden 1963. På grunn av Islamabads nærhet til Rawalpindi, regnes de som tvillingbyer.

Islamabad er en ren, romslig og stille by med mange grønne områder. Stedet for byen har en historie som går tilbake til de tidligste menneskelige beboelsene i Asia. Dette området har sett den første bosetningen av ariere fra Sentral-Asia, gamle campingvogner som passerer fra Sentral-Asia, og de enorme hærene Tamerlane og Alexander.
Nord for byen finner du Margalla Hills. Varme somre, monsunregn og kalde vintre med sparsomt snøfall i åsene oppsummerer nesten klimaet i dette området.

Islamabad har også en rik kulturell og kulinarisk arv med verdensberømt mat og monumenter.

Byen har et bredt spekter av underverk av fremgang, innovasjon og arkitektonisk oppfinnsomhet som parlamentsbygningen, nasjonalforsamlingsbygningen, Faisal-moskeen, nasjonalmonumentet og Centaurus. Over hele grøntområder og spektakulært landskap beskriver virkelig skjønnheten i byen. Islamabad er vugget i fanget på fantastiske Margalla Hills, som omgir hele byen og gir en fantastisk utsikt over toppen fra toppen. Margalla-åsene gir et fantastisk utsiktspunkt for turist som vil gjøre turen minneverdig. Vakre Islamabad er den raskest voksende byen i Pakistan når det gjelder befolkning, økonomi og byutvikling.

Et besøk til Islamabad er en godbit for enhver besøkende som kommer til Pakistan. Kontakt Voyage Planners i dag, så kan vi tilpasse turpakken din slik at den passer best for dine reisebehov!

Need flexibility or a wish list to fulfill!

Contact us today with your requirements and we will customize the perfect tour for your needs

Popular Destinations

Islamabad er kjent for sin ensomhet og ro og gir en unik mulighet til å observere historien og arkitekturen til dette flotte fylket.

Her er noen av de berømte destinasjonene i nærheten av Islamabad, ta gjerne kontakt med oss ​​og tilpasse en tur basert på dine egne preferanser og områder av
renter.

Islamabad, The Beautiful

Daman e Koh

Rawalpindi

Pir Sohawa

Faisal Mosque

National Monument

Taxilla

Margalla Hills

National Heritage Museum

Feature Tours