Jeg reiser alene - er det OK?

Absolutt ! Våre tilpassede turer gir deg fleksibilitet til å reise slik du vil.

Hvilken reisestil er riktig for meg?

Våre fire reisestiler – Fritid, eventyr, kultur / kulturarv og religiøs dekker en hel rekke reiseopplevelser. Kan ikke bestemme hva jeg skal gjøre, tilpasse turen, så kan vi veilede deg i planleggingen, uten kostnad!

Har Plan A Voyage familieturer?

Plan A Voyage tilbyr et bredt utvalg av familieturer rundt i Pakistan. Minimumsalderen (for familieturer) varierer avhengig av hvor eventyrlystne du vil være, og Plan A Voyage har satt minimumsalder for å sikre at de inkluderte aktivitetene passer for hvert aldersgruppe. I tillegg vil du legge merke til at noen av de mer eventyrlystne destinasjonene har høyere minimumsalder.

Hvor mange mennesker vil være på turen min?

Gode ​​ting kommer i små pakker, og derfor holder vi gruppestørrelsene nede. Vår prioritet er alltid å imøtekomme venner og familieturer. Dette betyr at vi er små nok til å være fleksible når vi går gjennom samfunn uten å skremme lokalbefolkningen. Hvis du velger å være en del av en gruppe, vil du på de fleste av turene våre være en del av en intim gruppe på 8-12 personer, selv om gruppestørrelsene våre i gjennomsnitt er 10 personer.

Kan jeg gjøre endringer i reiseruten min, enten før eller under turen?

Forsikre deg om at du er fornøyd med turen din før du bestiller, fordi vi ikke kan endre dem for individuelle reisende. Imidlertid, hvis du og en gruppe venner, kolleger eller til og med skolen din vil ha din egen personlige plan, kan du komme i kontakt med vårt meget talentfulle personale.

Kan jeg legge til en ekstra natt på begynnelsen eller slutten av gruppeturen min, enten før eller under reisen?

Det kan du sikkert. Bare spør reisespesialisten når du bestiller.

Hvis jeg reiser alene, blir jeg belastet med et enkelt tillegg?

Hvis du vil bli med i gruppen vår, vil du som enereiser bli parret med en annen passasjer av samme kjønn som passinformasjonen din. Hvis du ikke er komfortabel med å dele et rom med noen av samme kjønn, kan du også velge å betale for et enkelt tillegg (tilgjengelig på de fleste turene våre).

Hvis du ikke identifiserer deg med kjønnet som er tildelt passet ditt, kan du gi oss beskjed når du booker, så ordner vi romkonfigurasjonen i samsvar med dette.

Jeg har spesielle diettbehov - vil de bli tatt vare på?

Vi tilbyr vanligvis ikke lunsj og middag med mindre du er en del av en kulinarisk gruppe. Imidlertid vil vi prøve vårt aller vanskeligste for å imøtekomme alle diettbehov, men på noen steder som er utenfor veien, kan det være veldig vanskelig å garantere det. Vi vil gi deg beskjed hvis det er steder på reiseruten din der dette er tilfelle. Gi oss beskjed når du bestiller matkrav eller allergi, så gir vi informasjonen videre til lederen din. Det er også en god ide å ta med et kort med diettbehov skrevet på det lokale språket for de gangene du spiser borte fra gruppen.

Hvordan blir maten på turen min?

Hvis du har tatt en av våre tilpassede kulinariske turer, vil mat være en av de mest spennende delene av reisen. Det kan være en kjent pris, men ofte blir du konfrontert med den nye, interessante og rett og slett rare i den kulinariske verden, men vi liker å tenke på det som et eventyr for alle sanser. I tillegg til dette lar våre fleksible reiseruter deg ofte spise sammen med gruppen eller forgrene deg alene – dette betyr at du kan spise for ethvert budsjett eller ønske.

Hva er valutaen på destinasjonen min? Hvor mye skal jeg ta i kredittkort / kontanter? Kan jeg bruke kredittkortet mitt under reisen?

Valuta i Pakistan kalt “Rupi”. Det er mange valutavekslinger der du kan bytte utenlandsk valuta til lokal valuta. Reisechecks er ikke vanlig praksis lenger, så det er lurt å reise med kredittkort og minibankort eller kontanter i lokal valuta spesielt for reiser. Å ha et par alternativer vil sikre at du er dekket hvis en ikke fungerer. I visse byer kommer det til å bli bedre hvis du kan ta ut penger fra minibank. En dag vil det fungere, den neste vil det ikke, men det vil fungere for vennen din …

Kredittkortmaskiner er ikke allment akseptert i små byer og hoteller, så det er best å ha nok kontanter som kan oppfylle dine reisekrav. Ta kontakt med teamet vårt hvis du vil lære mer om utgifter under turen.