Booking for : Skardu & Shigar Valley

Skardu & Shigar Valley

Tour Details

Skardu har en egen karakter og har en veldig interessant natur. Å være det største distriktet i det nordlige området, tiltrekker Skardu reisende gjennom sine fantastiske funksjoner.

Indus blir bred og fremdeles her. Byen er omgitt av tørre, tøffe fjell og sanddyner. Ligger i en avstand på 32 km fra Skardu, er Deosai en av de høyeste platåene i verden som ligger på 4100m og er spredt over 3000sq.km. Det spektakulære landskapet som Deosai tilbyr fra midten av juni til midten av september, blir fremhevet av noen 342 arter av vegetasjon.

Legenden om Shangri-La lever i Skardu, som ligger bare 35 minutter fra Skardu. Anlegget er bygget på en vakker innsjø og er omgitt av det mest spektakulære landskapet. Man kan tilbringe en natt eller en dag, ta en båttur eller dra på det legendariske stedet som gir mulighet for alle å nyte det beste i Skardu.

Midt i ruvende snøkledde topper med høyder i varierende form fra 1000 til 8000 meter, snakker den pittoreske og panoramiske Skardu volumer om sin enestående skjønnhet. Av de 14 høyeste toppene i verden (over 8000 meter høye) finnes 4 mektige topper i Baltistans Karakoram Range. Disse mektige verger inkluderer K.2 / Mount Godowin Austin (8611m verdens nest høyeste), Gashabrum-I (8.068m), Broad Peak (8.047m) og Gashebrum-II (8.035m).

For klatrere og eventyr er det en drøm som går i oppfyllelse da alle de store utfordringene finnes på toppen av verden. For Trekking gir Skardu-regionen de mest naturskjønne og lengste turene i verden. Det gir en unik mulighet til å komme nær de lengste breene utenfor Polar-regionen, Siachan (72 km), Biafo (60 km), Baltoro (60 km) og Batura (64 km). Å gå i frisk luft om dagen og ligge under stjernene kl. natt gjør trekking i Skardu til en uforglemmelig opplevelse.

Det er så mye mer å utforske og oppleve i Skardu, så hva venter du på, la oss gå!

Why you choose this package!

 • Chauffeur Driven Personal Transportation
 • Flexible Schedule
 • Local Guide
 • Comfortable Accommodation
 • Professional Tour Manager
 • Bonfire & BBQ

Day 1,Isl to Naran

Day 2,Naran to Gilgit via Naltar

Day 3,Gilgit to Skardu via Kachura - Shangri la

Day 4,Kachura Lakes & Sadpara Lake

Day 5,Shigar Valley

Day 6,Khaplu Palace

Day 7,Skardu to Chilas

Day 8,Chilas to Islamabad via Naran

Additional Info

 • Duration : 8 days
 • Person : Personalized Tour - Minimum 4 Persons
 • Kids : 50% off for Kids under 12
 • Price : $500 Per Person
 • Location : Naran, Skardu Valley, Gilgit, Pakistan

Need Help!

This is a personalized tour for small to medium groups, friends and families. A Chauffeur Driven Car, Premium Accommodation , Local Tour Support and Breakfast is included in the package. Price is valid from Islamabad as starting destination. Price may vary if the starting destination is different. Easily customize this tour to best suite your needs ! Just contact us with your details and we will plan your tour without any fees.

+1-786-309-8960

info@planavoyage.com

Recommend Tour Packages

galiyat dungagali Nathiagali

4 Days/ 3 Night. Start From $

Galiyat/Muree honeymoon Package

Book Now
1200px Fairy Meadows GB Pakistan

8 Days/ 7 Nights Start From $

8 Days Gilgit/Hunza Honeymoon Package

Book Now
River Swat Pakistan

5 Days/ 4 Nights. Start From $

HONEYMOON PACKAGE TO SWAT VALLEY

Book Now

2 Days, 3 Nights Start From $$750

Baluchistan

Book Now
z

7 days Tour Start From $125 per day per person / minimum 2 days

Pakistan Yatra & Culture Luxury Tour

Book Now
1b

8 Days / 7 Nights Start From $1890 or Rs.325,255

The Kailash Valleys & Chitral

Book Now

OM OSS

Med vår dypt forankrede destinasjonskunnskap og excellens av turer, gir Plan A Voyage en minneverdig opplevelse å utforske den uberørte majestetiske skjønnheten i Pakistan.

Vår kundefokuserte tilnærming gir tilpassede opplevelser som kan oppfylle feriedrømmene slik du ser for deg.

Vi er et registrert privat aksjeselskap og autorisert turoperatør over hele landet i Pakistan med lisensnummer PR-4758. Så fortsett og planlegg reisen din, du vil være i trygge hender !!!