Hvordan søke om Pakistan Visa Online i 2020?

Multi Pakistan

By: Fahad Khawaja & Misbah Waheed

Besøk Pakistan, søk om turistvisumet ditt på 30 minutter!

Pakistan,landet Pure strekker seg langs begge sider av den historiske Indus-elven, fra fjelldalene i Himalaya ned til Arabiahavet. Grenser til India, Kina, Afghanistan og Iran, er Pakistan strategisk plassert langs de gamle handelsrutene mellom Asia og Europa. Pakistans territorium inkluderer et bredt utvalg av landskap, fra tørre ørkener, frodige grønne daler til sterke fjelltopper. Hvis du planlegger å besøke Pakistan, er dette trinnvis guide for å søke om Pakistan Visa online.

Den pakistanske regjeringen har nylig begynt å fremme turisme i motsetning til tidligere. Mindre visumrestriksjoner, utvikling av store turiststeder og nasjonal vekt på “Bærekraftig turisme” har ført Pakistan til toppen av turismen i 2020. Concorde Traveler, et fransk reisemagasin, rangerte Pakistan som den beste reisemål i 2020. For en nasjon som har vært gjennom så mye uro siden 2010, gir dette et nytt image til det dårlige omdømmet Pakistan hadde i globale miljøer.

69088964 pakistan wallpapers
pakistan visa

Pakistan Online Tourist Visa System is now open for the citizens of 175 Countries! Moreover, citizens from 50 Countries are eligible to apply for Visa On Arrival under Tourist Category and the citizens from 95 Countries are eligible to apply for Visa on Arrival under Business Category.

Pakistans nye visumpolitikk har skapt mye sus, men folk kan bli nysgjerrige, og spørsmål kan komme til å tenke at hva egentlig et e-visum er? La oss begynne å forklare forskjellen mellom et E-visum og et visum ved ankomst. Her er hva du trenger å vite.

Hva er et elektronisk visum eller pakistansk e-visum?

Et e-visum er et offisielt dokument utstedt online av innvandringen i et land som lar en utlending komme inn og reise.

Det er et alternativ til et papir / passbasert visum utstedt av ambassaden. I stedet for å søke om visum på ambassaden, har Pakistan nå lansert et E-Visa-program som gjør det mulig å søke om visum online.

Hvordan er e-visum annerledes?

E-Visa lar administrasjonen av visumsøknadsprosessen foregå helt i et virtuelt miljø. Alt gjøres ved hjelp av Internett: visumsøknaden og støttedokumentene sendes online, betalingen skjer online og avgjørelsen om søknaden kommuniseres også online.

Hvordan få et e-visum?

For å få en eVisa, må søkere levere relevant personlig informasjon og betale det nødvendige gebyret med kredittkort (MasterCard eller Visa). EVisa vil bli utstedt etter at den innsendte informasjonen er vurdert og funnet å oppfylle relevante kriterier innen 10 virkedager.

Søknaden din er godkjent, hva neste?

Søknaden din er godkjent, hva neste?When an eVisa application has been approved, the visa issuance system will send a notice to the applicant for a link to download and print the eVisa. You are required to present this eVisa at the immigration checkpoint for verification upon your arrival.

Det elektroniske visumet (e-Visa) har dukket opp som en av de mest innovative tjenestene som er implementert i området for bevegelsesfrihet og kontakt mellom mennesker.

Tyrkia, som er et av de mest besøkte og turnerte landene i verden, hadde først adoptert eVisa-tjenestene for sine reisende for å lette dem med å nå landet.
Hvorfor? Bare fordi det sparer tid du ellers ville brukt på visumsøknad.

Så hva er pakistansk visum ved ankomst?


Visum ved ankomst utstedes når du reiser til et land og visum er stemplet på flyplassen. For øyeblikket er Pakistan visum ved ankomst tillatt for 50 statsborgere i følgende land. Send inn din intensjon om å reise minst 48-72 timer før den planlagte reisen til Pakistan for å motta en elektronisk reisetillatelse (ETA). Du kan reise og tilpasse reisen til Pakistan hvis du mottar en gyldig ETA til fordel for søknaden din.

Pakistans visumbestemmelse vil være til nytte for landet vårt hovedsakelig på tre måter:

For det første vil det fremme turisme, sikre “det myke bildet” av Pakistan, ettersom Pakistan er et vakkert land med stort kulturelt mangfold og historie, med sine største eldste sivilisasjoner innenfor grensene.

For det andre er å se på religiøs turisme og pilegrimsreiser, ettersom Pakistan har forskjellige hellige steder. Som Sikh Religiøse steder i Pakistan som er::

Gurdwara Panja Sahib, Hasan-Abdal, Rawalpindi.
Gurdwara Nankana Sahib og Kartarpur
Samadh av Maharaja Ranjit Singh i Lahore.
Helligdom til Guru Aryan Dev i Lahore.

 • Gurdwara Panja Sahib, Hasan-Abdal, Rawalpindi.
 • Gurdwara Nankana Sahib og Kartarpur
 • Samadh av Maharaja Ranjit Singh i Lahore.
 • Helligdom til Guru Aryan Dev i Lahore.

Thirdly, Pakistans strategiske og geografiske beliggenhet har gjort det til et valg for mange utlendinger. Det er fire årstider, og den tempererte soneplasseringen har velsignet den med gode turismuligheter.

Den pakistanske visumsøknaden inkluderer tre hovedtrinn.

For det første er det innlevering av visumavgifter, søkerens informasjon og dokumenter for ankomst, turist- eller forretningsvisum for Pakistan kreves.
For det andre er behandlingen av søknaden gjort av Nadra.
Den siste fasen er utstedelse av visum.

 1. For det første er det innlevering av visumavgifter, søkerens informasjon og dokumenter for ankomst, turist- eller forretningsvisum for Pakistan kreves.
 2. For det andre er behandlingen av søknaden gjort av Nadra.
 3. Den siste fasen er utstedelse av visum.

Denne artikkelen vil lede deg gjennom den enkle visumprosessen for turisme i Pakistan.

Pakistan Visa 1
Pakistan Visa Portal

Visumprosessen er enkel og grei, og du kan søke om visum her med Pakistan Online Visa System (POVS). I tillegg kan du enten velge å søke om visum for en enkelt innreise eller for flere innreise sammen med visumets varighet.

Visumsøknaden vil bare ta omtrent 30-40 minutter å fullføre.

Hvis du trenger hjelp til å søke om visum, kan du besøke vår pålitelige visabehandlingspartner, ivisa og søke om visumet ditt ved hjelp av deres gode service ..

Fremgangsmåte for å søke om et pakistansk turistvisum!

Pakistan tilbyr turistvisum ved ankomst til 50 nasjonaliteter. Hvis du er kvalifisert for et turistvisum ved ankomst, må du sende inn en søknad 48-72 timer før du reiser for å motta en elektronisk reisetillatelse (ETA).

Her er trinnene for å søke om Pakistan Tourist Visa …

1. Beregning av visumavgift

E-Visa-systemet lar deg enkelt beregne den nøyaktige avgiften som kreves for å behandle visumet ditt.

Du kan enkelt beregne Visa-behandlingsgebyret her.

Pakistan Visa 2
Pakistan Visa Fee Calculation

2. Kontoregistrering

Gå videre til nettstedet for Pakistan Online Visa System og registrer enten en ny konto eller logg inn med en eksisterende.

Pakistan Visa 3
Pakistan Visa Portal
Pakistan Visa 4
Pakistan Visa Portal

Når du har opprettet en konto, vil du få tilsendt en bekreftelses-e-post. Klikk på ‘Fortsett registrering’ for å fullføre registreringsprosessen.

Pakistan Visa 5
Pakistan Visa Account
Pakistan Visa 6
Pakistan Visa Registration

3. Påkrevde dokumenter

Dokumentene som trengs for et pakistansk turistvisum er oppført som følger:

Fotografi
Pass
Invitasjonsbrev fra sponsoren eller hotellbestillingsinformasjonen i tilfelle den enkelte turist.
Voyage Planners er en registrert turoperatør og kan gi deg et invitasjonsbrev, bare send oss ​​en linje her, så vil vi være i kontakt.
Invitasjonsbrev i tilfelle gruppe av turoperatøren utpekt av avdelingen for turisttjenester.

 • Fotografi
 • Pass
 • Invitasjonsbrev fra sponsoren eller hotellbestillingsinformasjonen i tilfelle den enkelte turist.
 • Voyage Planners er en registrert turoperatør og kan gi deg et invitasjonsbrev, bare send oss ​​en linje her, så vil vi være i kontakt.
 • Invitasjonsbrev i tilfelle gruppe av turoperatøren utpekt av avdelingen for turisttjenester.

Vi anbefaler også å ha en gyldig nasjonal ID, kontaktinformasjonen til verten din i Pakistan og et gyldig kredittkort tilgjengelig før du starter visumsøknaden.

For mer informasjon om dokumentretningslinjene, klikk her.

4. Starte Visa-søknaden

Logg deg på POVS-kontoen din og begynn å skrive inn detaljene dine. Forsikre deg om at du velger riktig visumtype og gir nøyaktig informasjon.

Pakistan Visa 7 3
Pakistan Visa Application

Når du har oppgitt alle detaljene, blir du bedt om å laste opp de nødvendige dokumentene fra trinn 3.

5. Anmeldelse

Etter å ha gitt alle nødvendige detaljer og dokumenter, blir du bedt om å se gjennom Visa-søknaden en siste gang før du sender den inn. Vær veldig forsiktig med å dobbeltsjekke alle detaljene dine.

Pakistan Visa 8 1
Pakistan Visa Application Review

Når alt har sjekket ut, sender du inn søknaden og utfører betalingen.

6. innbetaling

For å fullføre visumsøknaden din, må du betale Pakistan-visumsøknadsavgiften med et gyldig kredittkort. Pakistan Visa-avgifter er $ 25 og kan være forskjellige for forskjellige nasjonaliteter.

Pakistan Visa 9
Pakistan Visa Payment

Etter at betalingen er vellykket, bør du motta denne bekreftelsesmeldingen.

Pakistan Visa 10
Pakistan Visa Payment Reciept

Til slutt kan du nå sende inn søknaden din, og en bekreftelses-e-post vil bli sendt. Det vil ta opptil ti virkedager før visumsøknaden blir behandlet. kan sjekke statusen til søknaden din ved å logge på POVS og spore Visa-søknaden din.

Gratulerer, Visa-søknaden din er godkjent, og nå er du klar til å besøke Pakistan!

Screen Shot 2020 01 22 at 8.46.20 PM
Pakistan Visa Approval

Nå som du har mottatt visumet ditt, er neste trinn å planlegge din tilpassede tur eller begynne å bestille for hotell og leiebiler.

Voyage Planners er den eneste registrerte luksusreisearrangøren og kan hjelpe deg med å planlegge den perfekte turen. Vi tilbyr spesialtilpassede turer over hele Pakistan.

 • Visa-utvidelse i Pakistan:

Visumforlengelse kan gjøres i Karachi, Lahore og Islamabad, men Lahore-kontoret er det enkleste stedet å få en forlengelse. Når du går på kontoret, får du et nytt visumsøknadsskjema fra kontoret. Etter utfylling av skjemaet, følg de samme trinnene som gjort når du søker om visum for visumforlengelse.

Avgiften for visumforlengelse kan sendes inn i National Bank of Pakistan. Utvidelsesprosessen kan ta to uker før prosessen er ferdig. Etter forlengelsen gis 130 dager visum for re-entry besøk.

 • Gyldighet for turistvisum:

Pakistans turistvisums gyldighet varierer fra 3 måneder fra den dagen du får visumet. Dette betyr at du kan komme inn i Pakistan en dag før visumet utløper. Hvis en person har dobbelt innreisevisum, kan han ikke komme inn i Pakistan en gang til hvis visumet er utløpt.

 • Enkeltvis eller flere visum til Pakistan:

For turist single eller dobbelt oppføring er begge tilgjengelige. Flere innreisevisum kan ha 6 måneders gyldighet.

 • Pakistans turistvisum Varighet:

Varigheten for turistvisum er 30 dager, 45 dager og 90 dager. Varigheten avhenger av ambassadens skjønn.

Vi er så glade for at du tenker på å besøke Pakistan. Hos Voyage Planners kan vi ikke vente med å ønske deg velkommen til dette vakre landet vårt og håper du får en fantastisk gledefylt ferie i Pakistan. !

Klikk her for å sjekke ut våre forskjellige reisepakker i Pakistan.

Sjekk ut våre Rent-a-Car-tjenester her

If you need any help in applying for visa. Please check our partner website at iVisa and they will be glad to apply for Pakistan visa for you !

iVisa.com Tags: , , ,

Comment List

 • Neil Martin 23 / 01 / 2020

  I have been looking for this info online but there was so much confusion. This is really helpful. Thanks for putting this up.

  Reply
  • planavoyage 23 / 01 / 2020

   Thanks Neil, glad it helped !

   Reply
 • Hally Brook 26 / 01 / 2020

  Awesome post! Keep up the great work! 🙂

  Reply
 • Adam 28 / 01 / 2020

  This was really helpful, cant wait to spend my summers in Pak

  Reply

Leave a Reply