ABBOTTABAD – THE CITY OF PINES

Voyage Planners tilbyr de beste og luksuriøse Abbottabad-turene for venner, familie og grupper. Abbottabad inngangsporten til utfluktssteder, City of Pines, City of Schools, City of Usikker Mesmerized Weather, City of Beautiful and Pleasant Weather.
Abbottabad, furubyen, ligger i Hazara-regionen i Khyber Pakhtunkhwa-provinsen, i Pakistan. Abbottabad er kjent som City of Pines,
Abbottabad ligger i Orash-dalen, Abbottabad er hovedstaden i Abbottabad-distriktet. Byen er velsignet med å ha et hyggelig vær hele året. Videre er det kjent blant landet på grunn av sine gode utdanningsinstitusjoner og militære institusjoner, da det berømte militærakademiet, Pakistan Military Academy (PMA) ligger i Kakul nær Abbottabad.

Book Abbottabad Tour Now! Need flexibility or a wish list to fulfill!

Contact us today with your requirements and we will customize the perfect Abbottabad tour for your needs

History of Abbottabad

Navnet på byen ble satt på navnet til James Abbott, grunnleggeren av denne vakre byen, før partisjonen. Under britiske Raj var Abbottabad hovedkvarter for Hazara District. Abbottabad fikk navnet sitt fra grunnleggeren av byen, major James Abbott. Han grunnla byen i januar 1853 etter invasjonen av Punjab. Fra 1849 til april 1853 var major Abbott den første visekommisjonæren i Hazara-distriktet. Det er interessant at major Abbott også skrev et dikt med tittelen “Abbottabad” der han skrev hvor godt han likte byen og var dyster da han forlot den. Dette diktet er monument i en stein i den berømte Lady Graden i det vakre Cantt-området.

Abbottabad – City of Schools

Abbottabad er et stort senter for Pakistans utdanningsindustri, og er fortsatt det fremste senteret for Pakistans litteratur- og utdanningsutsikter. Folk sender barna langt borte fra hele Pakistan for å søke utdannelse fra en av de beste skolene som Abbottabad Public School (APS), Army Burn Hal og nye nye og fremragende skoler Modrenage Public School, Modren School System og Tameer e Milat. Ingen tvil Abbottabad har opprettholdt navnet sitt i Best Schools Facilitator.
Befolkningen i Abbottabad er 208,491 millioner.

Abbottabad Weather

Abbottabad har et fuktig subtropisk klima, med milde til varme temperaturer i løpet av våren og høsten, varme temperaturer i juni og juli, og kjølig til milde temperaturer om vinteren. Temperaturen kan stige så høyt som 38 ° C (100 ° F) i løpet av midten av sommermånedene og synke under -5 ° C (23 ° F) under ekstreme kaldbølger. Snøfall forekommer av og til i desember og januar, selv om det er sparsomt, mens kraftig nedbør oppstår i monsonsesongen som strekker seg fra juli til september. Uansett hva sesongen er, vil Abbottabad alltid ønske sine gjester velkommen med et behagelig vær som Abbottabad er kjent for.

Abbottabad Culture

Abbottabad er et godt kultivert område, med en kombinasjon av moderne og gamle kulturer. De religiøse båndene er veldig stramme, og flertallet av folket er glad i islamske tradisjoner. Skikkene i byen inkluderer Hujra-møter (sittende), de islamske tradisjonene er ganske fremtredende i landlige områder, og de har høye moralske verdier i samfunnet. Befolkningen i Abbottabad er kjent for å være fredelig og utdannet.

Famous visiting places

Det er en by i Abbottabad District kjent med navnet Nawanhsher. Den eldste og største moskeen i Abbottabad, Ilysai Masjid (moskeen), er funnet å være der. Siden været i Abbottabad er hyggelig, kommer mange mennesker fra andre deler av landet for å besøke denne historiske moskeen. Den naturlige vannstrømmen under moskeen er den forbløffende årsaken til berømmelsen til denne moskeen. Dette vannet renner siden tiden og velsigner folket rundt det og som besøker vidt og bredt.
De populære turiststedene i og i nærheten av Abbottabad er Shimla Hill, Lady Garden, Governor House Abbottabad, Abbottabad Mueseum, Sajikot Waterfall, Dor River Valley (at Harnoi), Bagh Bandi Water Stream, Meeran Jani Top, Nathia Gali, Ayubia National Park, Bara Gali, Khaira gali, Thandiani og Murree, henholdsvis.

Abbottabad Famous Places

Abbottabad besøkssteder er så vakre og attraktive for turistene her er noen av de berømte Abbottabad besøksstedene som følger:

Abbottabad Famous Foods

Abbottabads berømte matliste er enorm, det er ganske vanskelig å velge det beste stedet, da denne byen bare er full av fantastisk tradisjonell mat. Likevel prøvde vi hardt for å få de beste og viktigste til å besøke.

Lakh Patti Kabab

Lakh Patti Kabab er Abbottabad Famous Food, butikker ligger i Nawasher nær ilyasi Masjid. Kababene deres er veldig velsmakende, sunne og har en rimelig pris.

Ilyasi Masjid Pokary

Ilyasi Masjid Pakory er Abbottabad Famous Food, butikker ligger på ilyasi Masjid, Ilyasi Masjid er også kjent for sine pakora og attraktive for turistene.

Daal Hotel Havelian

Daal Hotel Havelian er Abbottabad Famous Food, butikker ligger på Havelian, Daal Hotel i berømte i dette området, og de bruker dasi gee for å gjøre daal og veldig attraktivt for turister / lokalbefolkningen.

Search & Book Best Abbottabad Hotels Online

Vi tilbyr de beste prisene og billige hotellene i Abbottabad og nærliggende områder.

Rent a Car Booking

Bestill leiebilen din for en perfekt tur til Swat Valley hos oss. Nå kan du reservere og betale for leiebilen din på nettet i henhold til din bekvemmelighet.